Sonkajärven Kone ja Metalli – Kaivuutöiden ja rakentamisen ammattilainen Iisalmesta

Yhteydenotto
Korjausrakentaminen ja kaivuutyöt Pohjois-Savo

Olemme toimineet maanrakennusurakoitsijana Iisalmen ja Pohjois-Savon alueella jo yli 20 vuoden ajan, ja toteutamme kattavia maanrakennustöitä laidasta laitaan. Tarjoamme sinulle ammattitaidolla kaivuutyöt, ruoppaukset sekä korjaus- ja uudisrakentamiseen liittyvät työt. Asiakaskuntamme kattaa yksityiset, yritysasiakkaat sekä taloyhtiöt. Teemme myös lumiurakointia sekä ympäristöhuoltoa, ja päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Erityisosaamiseksemme laskemme ainutlaatuisten hirsitalojen rakentamisen. Ole yhteydessä luotettavaan urakoitsijaan tai lue alta lisää palveluistamme!

Rakennuspalvelut, kaivuutyöt ja ympäristöhuolto

Nykyään melkein kaikki rakennushankkeet tarvitsevat jonkinlaista maanrakennustyötä. Me Sonkajärvellä olemme kokeneita maanrakennuksen ammattilaisia. Iso osa projekteistamme liittyykin juuri maanrakennukseen. Hankkeet vaihtelevat pienistä kaivuutöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin. Kattavan kalustomme sekä kokeneiden ammattilaistemme ansiosta hoidamme haastavimmatkin projektit huolellisesti sekä ajallaan.

Rakennamme yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille uudiskohteita. Tuotamme kaikki rakennusprojektit tiiviissä yhteisyössä kanssasi, jotta voimme varmistaa, että rakennetut tilat vastaavat omistajan sekä loppukäyttäjän tarpeita. Uudisrakentamisen lisäksi teemme korjausrakentamista, jolla voit lisätä rakennuksesi arvoa merkittävästi. Saneeraamme kilpailukykyisesti kaikenlaiset rakennukset.

Erikoisosaamisemme on hirsitalojen rakentaminen. Kerro meille tarpeestasi, niin toteutamme täysin yksilöllisen, parhaiten tontillesi sopivan hirsitalon. Muokkaamme mallejamme toiveittesi mukaan, jotta saat itsellesi uniikin kohteen. Hirsitalot ovat energiatehokkaita ja turvallisia. Talot ovat kestäneet Lapin ankarat talvet kautta aikojen, ja niiden arvo säilyykin pitkään.

Tarjoamme asiakkaillemme myös laajat koneurakointipalvelut. Kaikenlainen koneurakointi tapahtuu meillä luotettavasti ja ammattitaidolla. Palvelemme sinua kaikissa koneurakointiin  liittyvissä tarpeissa, joten ole rohkeasti yhteydessä ja kerro meille tarpeestasi.

Iisalmen ja Pohjois-Savon alueella toimiva lumiurakointimme ja ympäristöhuoltomme päivystävät 24 tuntia vuorokaudessa. Olemme siis aina valmiudessa ja vain yhden puhelinsoiton päässä!

Monipuolinen kalustomme maanrakennusurakoihin

Sonkajärven Kone ja Metallilla on käytössään huippuluokkainen kalusto, joka mahdollistaa vaativimpienkin maanrakennusurakoiden ja kaivuutöiden laadukkaan toteutuksen. Kalustomme kattaa muun muassa:

  • Kolme kappaletta pyöräkuormaajia: JCP 416, JCP 425, JCP 426
  • Kaivinkoneen: Mecalac MTX 12
  • Kuorma-auton vaihtolavalaitteilla: Volvo FH12
  • Vaihtolavoja sekä -kauhoja
Kalustoamme kuljettavat ja käsittelevät aina koulutetut alan ammattilaiset. Jätä siis rakennusurakkasi turvallisesti kokeneen tekijän käsiin ja ota yhteyttä Sonkajärven Kone ja Metalliin!